Hoe werkt Twenga?

Handelaren vermeld op Twenga

Twenga is een prijsvergelijkingsplatform dat tegen betaling aanbiedingen van partnerhandelaren presenteert. Aanbiedingen van partnerhandelaars zijn gelabeld als "advertentie".

De weergegeven informatie wordt geleverd door onze partnerwinkels.

Presentatie van je zoekresultaten

We vermelden regelmatig nieuwe aanbiedingen om je een maximale keuze te bieden, maar de getoonde resultaten weerspiegelen niet alle aanbiedingen die op de markt beschikbaar zijn.

Standaard presenteert Twenga aanbiedingen op volgorde van relevantie. Sorteren op relevantie combineert verschillende factoren om de producten die het best overeenkomen met wat je zoekt bovenaan de zoekresultaten weer te geven. De gebruikte factoren zijn de semantische nabijheid tussen je zoektermen en de beschrijving van de aanbiedingen, hun categorie, hun merk en hun verkoper. De kwaliteit van de informatie die door onze partners wordt verstrekt, heeft ook invloed op de ranking van de aanbiedingen. Producten met hoogwaardige fotografie krijgen meer aandacht. Aanbiedingen van partnerhandelaren die ons betalen, kunnen ook voorrang krijgen.

Je kunt de resultaten ook sorteren op totale prijs, inclusief btw, van goedkoopste naar duurste of van duurste naar goedkoopste.

Geplaatste prijzen

Voor elke productaanbieding toont Twenga de prijs inclusief btw, de leveringskosten en de totaalprijs. De getoonde prijzen zijn de prijzen van onze partner-handelaars.

Maar vergeet niet de garanties en commerciële voorwaarden op de websites van de verkopers te controleren voordat je je bestelling afrondt.

Prijsupdates

Productprijzen worden minstens één keer per dag, 7 dagen per week bijgewerkt.